Lisää koriin:

Carlos D'l Puerto & Impacto Cubano
Impacto Cubano

20.00EUR

Ilmainen toimitus

Kuubalaisten huippumuusikoiden Suomen vierailusta nauhoitettu ihastuttava livetaltiointi (SECD-112) . Huhtikuussa Tampereen Tullikamarin Klubin konsertista taltioidulle levylle olemme avanneet omat sivut osoitteeseen: www.impactocubano.com

Turkulaistunut kuubalainen superbasisti Carlos D'l Puerto toi Suomeen Kuubasta todellisen kuubalaisen musiikin superkokoonpanon. Tuohon Impacto Cubano orkesteriin Carlos kokosi sekä vanhoja Irakere-yhtyeen aikaisia soittokumppaneitaan että nuoria kuubalaisia huippumuusikoita. Ryhmän ehkä tunnetuin muusikko on saksofonisti Cesar Lopez, jonka kanssa Carlos nimenomaan kiersi maailmaa yhdessä Irakeren kanssa. Viime vuosina Cesar on soittanut mm. Cubanissimo-yhtyeessä ja Irakerepomo Chucho Valdezin yhtyeissä. Yhteen nuoremmilta muusikoilta löytyy soittokokemusta mm. Buena Vista Social Club -kokoonpanoista, Omara Portuondon yhtyeestä sekä nykypäivän Kuuban superyhtyeistä kuten Havana Ensemblestä, NG La Bandasta ja jo mainitusta Cubanissimosta. Yhtyeen laulusolistista Joaquin Moresta voi myös hyvin sanoa, että hänen miehekäs tulkintansa on suvun perintöä; hänen isoisänsä oli kuubalaisten "Olavi Virta" Benny More.

Impacto Cubano yhtyeen musiikki koostuu pääosin yhtyeen soittajien omista sävellyksistä joskin ohjelmistossa on myös perinteisempää kuubalaista musiikkia. Esitettävässä musiikissa korostuu selkeä latinalainen rytmi ja rento meno, mutta myös soittajien osaaminen ja tulkinta. Esitettävä musiikki on aitoa nykypäivän buena vistaa, joka saa mielen virkeäksi ja jalat liikkeelle.

Kappaleet
 1. Chinchorrero
 2. Frenesi
 3. Tu y Yo
 4. De Tu Sonrisa Vivo
 5. Pas De Deux
 6. Ahora Serémos Felices
 7. Munalongo
 8. Mi Mejor Canción
 9. Alegrate Juan
 10. My Syncopated Love

 • Koodi: SECD-112

Copyright © 2006-2007 Oy Ensio Music Ltd